HOLA I ADÉU

 

Per última vegada torno a estar en contacte amb la meva pàgina personal, alhora que m'acomiado d'ella amb un adéu nostàlgic però ple de satisfacció, per haver contribuït amb la seva divulgació, perquè tots conegui els "referents històrics" de l'esport atlètic del nostre país.

 

És per això que amb aquest últim document dono per finalitzada la meva activitat en la meva documentada web, valorada pel meu Servidor situat en la ciutat de Pittsburgh enels Estats Units d'Amèrica, en un lloc al voltant dels 5.000.000 milions en el rànquing internacional de tots els webs del món

 

El mateix Servidor una vegada efectuada la seva valoració, informa que aquesta Web, es confeccionada amb mès de 300 documents, una xifra molt alta que parla a per si sola, del gran treball realitzat per conformar aquest lloc tant personal. El motiu de tantes visites, potser sigui causa de la seva redactat en tres idiomes, espanyol, català i anglès, amb la qual cosa l'accés a ella és més accessible

 

El haver poguer assolir aquest rànquing mundial, és degut sens dubte, per la seva gran quantitat de documents atlètics que hi ha en ella, els quals es poden visualitzar a l'instant prement en l'índex general de la pàgina, on apareixen entre d'altres, tots els Jocs Olímpics de l'Era Moderna (Des d'Atenes de 1896 fins a Rio de Janeiro de 2017). Així mateix es poden contemplar amb uns amplis reportatges, totes les proves atlètiques olímpiques reconegudes pel "Comitè Olímpic Internacional" CIO "tant en homes com en dones.

 

D'altra banda la meva incursió en la història atlètica de molts països, ha servit per conèixer en profunditat els seus propis antecedents, la qual cosa ha fet possible el contacte directe amb importants personalitats de diverses nacionalitats, que mai van negar la seva col·laboració, perquè tots ells recordessin els seus pròpies històries, mitjançant la meva pàgina www.barris.org.

 

També gràcies a aquesta, es poden conèixer els referents de diverses zones del nostre planeta, com són els Jocs Atlètics del Pacífic, Asiàtics, Sud - Americans Africans, Mediterranis, amb tots els seus resultats, rànquing, història, estadístiques i anècdotes, des dels seus inicis fins avui.

 

Però on es poden trobar infinits referents, és sens dubte en el link de NOTÍCIES, fragmentat amb un llistat, on es troben tots els actius del nostre esport, en una infinitat d'atractius documents, on s'expliquen totes aquelles dades que tant agrada conèixer. És un treball molt laboriós sense parangó possible al nostre país.

 

Tots aquests contactes han estat possibles per la gestió de l'Associació "Espanyola d'Estadístics d'Atletisme" AEEA, que posant-se en contacte amb diferents associacions estadístiques d'aquestes zones, han permès una estreta relació amb els mateixos, que encara avui perdura.

 

He volgut que el colofó ​​de la meva comiat, encara que sigui una mica retrògrada i nostàlgica, a estat rescatar per a tots que van tenir la sort d'estar presents, entre els quals m'incloc jo, a la memorable "Cerimònia de Cloenda als Jocs de Barcelona de 1992  d'una preciosa i inoblidable melodia, com és "Amigos para Siempre” interpretada magistralment per la soprano anglesa Sarah Brightman i el tenor espanyol José Carreras.

 

jjoobcn 1jjoobcn 2jjoobcn 3

          ------------------------------------------------

Fonts d'Informaciò

Associació Espanyola d'Estadístics d'Atletisme. AEEA

Apunts de la Reial Federaciò Espanyola d'Atletisme. RFEA

Federació Internacional d'Atletisme. IAAF

Reserca per Internet 

Documentaciò Pròpia

------------------------

                                                                               Barcelona Maig de 2019