CATALUNYA TINDRA PISTA COBERTA PERMANENT, AL NOU PALAU

D’ESPORTS A SABADELL, L’ANY DE 2009

Un somni fet realitat pel atletisme català

La gran noticia tants anys desitjada per tot el col·lectiu atlètic català, va tenir la seva confirmació el darrer dia 13 de setembre de 2006 a Sabadell, quan al curs de una matinal, presidida per una forta tempesta de pluja i vent, que no va suposar cap obstacle per deslluir aquesta entranyable trobada, es va realitzar l’acte, de col·locació de la primera pedra del que serà un dels millors recintes per a la pràctica de l’atletisme a pista coberta i altres esports, de tot el territori català i espanyol. 

 

Va ser un acte molt emotiu i entranyable que va comptar amb la presència de l’Alcalde de la ciutat Manuel Bustos, del Secretari d’Estat per l’Esport, Jaime Lissavetzky, del Secretari General d’Esports de la Generalitat de Catalunya, ManueIbern, del president de l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona, Pere Alcober, del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell, Josep Ayuso i també del President de Federació Catalana d’Atletisme, i del President de la Joventut Atlètica de Sabadell, Josep Molins, els quals varen estar acompanyats per totes les persones encarregades per a la conformació  d’aquest  projecte.

 

Va ser Josep Molins a petició del propi Alcalde de Sabadell, l’encarregat d’efectuar el tret de pistola simbòlic, que va suposar  la col·locació de la primera pedra. 

 

Pep Molins donat el tret de pistola simbòlic de la col-locacio de la primera pedra de la futura pista coberta, tenim al seu costat a l'Alcalde Sabadell, Manuel Bustos, el Secretari d'Estat de l'Esport Espanyol Jaime Lissavetzky, al Secretari General d'Esports de la Generalitat de Catalunya Manuel Ibern, del President de l'Area Esportiva de la Diputació de Barcelona, Pere Alcober, del Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sabadell, Josep Ayuso i del President de la FCA, Romá Cuyás.

Pep Molins donat el tret de pistola simbòlic, de la col-locacio de la primera pedra de la futura pista coberta, tenim al seu costat a l'Alcalde Sabadell, Manuel Bustos, acompanyat de totes les institucion esportives de Espanya i Catalunya. 

A l’acte al que també varen assistir altres personalitats de tots els àmbits socials de la ciutat, va comptar així mateix amb la presència de destacats atletes sabadellencs, com l’emblemàtica Carme ValeroMiguel Quesada, i l’Olga Ortega, antiga atleta del club, que no va voler perdre aquest històric esdeveniment.

 

Josep Molins assenyalan el plànol de la pista coberta, davant la atenta mirada de la Carme Valero, Miguel Quesada, Olga Ortega y Tomás Barris.

Josep Molins assenyalen el plànol de la pista coberta, davant la atenta mirada de la Carme Valero, Miguel Quesada, Olga Ortega y Tomás Barris.

No hi ha dubte que aquestes noves instal·lacions a Sabadell, seran una bona plataforma per enfortir el nostre esport a pista coberta, i a la vegada  recuperar el aquell prestigi, que va tenir en el seu temps, al ser reconeguda per tothom com a la “Ciutat pilot de l’esport  català”, que va marcar un referent a seguir per tot l’entorn de l’esport a Catalunya.

 

Mentre es realitzen aquests treballs de construcció, possiblement es continuaran organitzant les nostres competicions hivernals de pista coberta, a Vilafranca del Penedès, si el president de la FCA, es comença a moure una mica més que fins ara, i gestiona amb la Regidoria d’Esports de la vila, aquesta continuïtat, que molt a punt va estar de perdre el darrer hivern, per una lamentable i equivocada decisió del senyor Cuyàs, que va tenir que resoldre una persona fora de la seva Junta.  

 

                                                                                                                                        Setembre de 2006